Táto stránka využíva súbory cookies za účelom skvalitňovania služieb zákazníkom. 

Prehliadaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich užívaním v súlade s Pravidlami.

OK

Bavlnené plienky

Bavlnené plienky  

Isto si aj vy ešte pamätáte na doby, keď naše mamy a staré mamy mali veľké množstvo práce s vyváraním látkových plienok v obrovitánskych hrncoch. Dnes sú už našťastie tieto časy úspešne za nami a ritky naších pokladíkov chránia modernejšie jednorázové plienky. Mohlo by sa preto zdať, že bavlneným plienkam zazvonil umieračik a v modernej výbave pre bábätko nemajú čo robiť. No opak je pravdou. Stále sú pre mamičky užitočným pomocníkom.

Potrebujete svoje bábätko zdvihnúť na ruky odgrgnúť a nechcete, aby vás ogrckalo? Učíte svojho drobca ležať na brušku a držať hlavičku a nechcete ho položiť na “špinavú sedačku”? Alebo sa nebodaj váš čertík rozčuľuje, že mu pri prechádzke v kočíku slniečko šteklí noštek? Vo všetkých týchto prípadoch pomôže bavlnená plienka.

Dnes už nie sme odkázaný len na “nudné” jednofarebné plienky a tak sa pestrofarebné bavlnené plienky stali užitočným pomocníkom nejednej mamičky a každá má mnoho zlepšovákov načo túto užitočnú vecičku využiť. Je len na vás, či sa rozhodnete pre neutrálne biele alebo budete fantáziu svojho dieťatka rozvíjať pestrofarebnou potlačou.